Velsmagende tomatsauce

From Yggenyk
Revision as of 19:49, 2 February 2017 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "{{Saucer}} Denne tomatsauce er let at lave og smager fabelagtig godt. ===Ingredienser=== * 2 dåser flåede tomater * vand * 1 rød chili * 2 fed hvidløg * 1 løg * 1/2 g...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Denne tomatsauce er let at lave og smager fabelagtig godt.

Ingredienser

  • 2 dåser flåede tomater
  • vand
  • 1 rød chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1/2 glas hvidvin
  • 1 dåse tomat puré
  • 1 spsk balsamico
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk timian
  • salt
  • peber
  • frisk bailikum

Fremgangsmåde

Chili, hvidløg, løg og basilikum hakkes fint.
Chilie, hvidløg og løg sauteres ved smag varme. Det er vigtigt de ikke bruner, da det giver en bitter smag.
Tomat puré og røget paprika tilsættes og steger med et par minutter.
Hvidvin tilsættes og koger med et par minutter.
Derefter tilsættes de flåede tomater, balsamico samt vand (fyld en af de tomme dåser fra de flåede tomater ca. 2/3) og resten af krydderierne.
Saucen simrer en times tid eller to ved svag varme.
Den friskhakkede basilikum tilsættes og saucen smages til.
Kan evt. blendes inden servering.

<google>DANSK</google>

id=siteTree