Djævleæg

From TurnKey+MediaWiki
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sennep
  • 1/2 tsk chilisauce
  • 1/2 tsk paprika
  • 8 stk salatblade af romainesalat
  • 3 skiver bacon
  • purløg til pynt
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Kog æggene, så de er hårdkogte (cirka 10 minutter), og lad dem køle af.
Pil dem, og skær dem i halve.
Tag forsigtigt æggeblommerne ud af æggene og over i en skål for sig.
Rør æggeblommerne med mayonnaise, chilisauce, sennep og paprika.
Du bestemmer selv, hvor stærk smagen skal være. Smag til sidst til med salt og peber Steg de tre skiver bacon, og læg dem på et stykke fedtsugende papir.
Når de er kølet lidt af, kan du knække dem i mere mundrette stykker.
Hak purløget.
Læg forsigtigt en lille klat af æggeblommemosen i hvert af de halve æg.
Anret ægget i et salatblad og pynt med stegt bacon, purløg og eventuelt et lille drys paprika.

<google>DANSK</google>

id=siteTree