Spagehtti Carbonara med chilli og hvidløg

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

4 personer

Ingredienser

  • 40 g smør
  • 500 g spaghetti
  • 300 g bacon i skiver (2 pakker) klippet i 3-4 cm (eller 300 g i tern)
  • 4 fed hvidløg
  • 3 æg piskede (eller lidt fløde)
  • 60 g parmesan friskrevet
  • 60 g pecorino friskrevet
  • 2 røde chilifrugter finthakkede
  • groft peber

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og svits bacon heri.
Imens koges spaghettien i en gryde med letsaltet vand til den er ad dente (fast, men mør). Når bacon er ved at være sprødt tilsættes finthakket chili og hvidløg og det svitses med i et minuts tid.
Kom den kogte spaghetti sammen med bacon, løg og hvidløg.
Tilsæt æggene, og vend osten i af flere omgange samtidig med at der drysses med friskkværnet peber, så det hele bliver godt blandet.

<google>DANSK</google>

id=siteTree