Lammeburger: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 10: Line 10:


* Brioche boller fra Meny
* Brioche boller fra Meny
* bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen


=====Bearnaise Creme=====
=====Bearnaise Creme=====
Line 35: Line 36:
Kom det hele i en skål.
Kom det hele i en skål.
Røre, røre, røre og server!
Røre, røre, røre og server!
=====Salat=====


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 14:32, 3 July 2022

Ingredienser

  • 500 g hakket lammekød (giver 2 store eller 3 bøffer, 700g giver 4 bøffer)
  • 1 lille hakket løg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk hvidløgssalt
  • salt
  • peber
  • Brioche boller fra Meny
  • bambuspinde til at stikke igennem bugreren for at holde den sammen
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • ruccola
  • tomat i skiver
  • agurk i skiver
  • løg i ringe
  • osteskiver til når burgeren samles

Bøffer

Kødet røres forsigtigt med hakket løg, spidskommen, timian og hvidløgssalt
Formes til bøffer.
Krydres med salt og peber på begge sider

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

<google>DANSK</google>

id=siteTree