Ølkage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Bagværk}} ====Ingredienser==== * 500 g hvedemel * 500 g brun farin * 2 tsk. kanel * 2 tsk. stødt nelliker * 2 tsk. natron * 1 øl (porter eller lignende) ====Fremgangsmåde==== Mel, s...)
 
No edit summary
Line 10: Line 10:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Mel, sukker, krydderier og natron blandes først, derefter hældes øllen i.<br>
Mel, sukker, krydderier og natron blandes først, derefter hældes øllen i.<br>
Dejen hældes i en smurt sandkage form.<br>
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.<br>


Bages ved 180° i ca. 1 time (1 1/4 time).<br>
Bages ved 180° i ca. 1 time (1 1/4 time).<br>

Revision as of 12:46, 21 March 2009

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 500 g brun farin
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. stødt nelliker
  • 2 tsk. natron
  • 1 øl (porter eller lignende)

Fremgangsmåde

Mel, sukker, krydderier og natron blandes først, derefter hældes øllen i.
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.

Bages ved 180° i ca. 1 time (1 1/4 time).

Skæres i skiver og serveres med smør på.

<google>DANSK</google>

id=siteTree