Asiatisk kylling: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} (Shepherds Pie)<br> 8 personer ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== Serveres med et stykke brød til. <google>DANSK</google>') |
No edit summary |
||
(3 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Hovedretter}} | ||
4 personer | |||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
* 700 g kyllingebryst eller filet | |||
=====Marinade===== | |||
* 2 spsk lime saft | |||
* ½ dl soya sauce | |||
* 4 tsk sød chili sauce | |||
* 1 tsk sesamolie | |||
=====Salat===== | |||
* salat | |||
* sukkerærter | |||
* forårsløg | |||
* agurk | |||
* 150 g cashew nødder | |||
=====Creme===== | |||
* 200 g flødeost | |||
* 1 dl kokosmælk | |||
* grøn chilli | |||
* lime saft | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Bland lime saft, soya sauce, sød chili sauce og sesamolie.<br> | |||
Skær kyllingebrysterne i ca. 1 cm tykke skiver, og bland med marinaden.<br> | |||
Lad kødet trække i ca. ½ time.<br> | |||
Bland flødeost, kokosmælk og grøn chili til en creme.<br> | |||
Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.<br> | |||
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.<br> | |||
Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.<br> | |||
Snit forårs løgene i tynde skiver.<br> | |||
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.<br> | |||
Kom alle grøntsagerne op i skålen med salat, og tilsæt lime saften.<br> | |||
Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.<br> | |||
Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.<br> | |||
Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til. | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 03:53, 23 December 2016
4 personer
Ingredienser
- 700 g kyllingebryst eller filet
Marinade
- 2 spsk lime saft
- ½ dl soya sauce
- 4 tsk sød chili sauce
- 1 tsk sesamolie
Salat
- salat
- sukkerærter
- forårsløg
- agurk
- 150 g cashew nødder
Creme
- 200 g flødeost
- 1 dl kokosmælk
- grøn chilli
- lime saft
Fremgangsmåde
Bland lime saft, soya sauce, sød chili sauce og sesamolie.
Skær kyllingebrysterne i ca. 1 cm tykke skiver, og bland med marinaden.
Lad kødet trække i ca. ½ time.
Bland flødeost, kokosmælk og grøn chili til en creme.
Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.
Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.
Snit forårs løgene i tynde skiver.
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.
Kom alle grøntsagerne op i skålen med salat, og tilsæt lime saften.
Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.
Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.
Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til.
<google>DANSK</google>