Asiatisk kylling: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} (Shepherds Pie)<br> 8 personer ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== Serveres med et stykke brød til. <google>DANSK</google>')
 
No edit summary
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Hovedretter}}
(Shepherds Pie)<br>
4 personer
8 personer
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 700 g kyllingebryst eller filet
=====Marinade=====
* 2 spsk lime saft
* ½ dl soya sauce
* 4 tsk sød chili sauce
* 1 tsk sesamolie
=====Salat=====
* salat
* sukkerærter
* forårsløg
* agurk
* 150 g cashew nødder
=====Creme=====
* 200 g flødeost
* 1 dl kokosmælk
* grøn chilli
* lime saft


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Bland lime saft, soya sauce, sød chili sauce og sesamolie.<br>
Skær kyllingebrysterne i ca. 1 cm tykke skiver, og bland med marinaden.<br>
Lad kødet trække i ca. ½ time.<br>
Bland flødeost, kokosmælk og grøn chili til en creme.<br>
Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.<br>
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.<br>
Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.<br>
Snit forårs løgene i tynde skiver.<br>
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.<br>
Kom alle grøntsagerne op i skålen med salat, og tilsæt lime saften.<br>
Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.<br>
Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.<br>


Serveres med et stykke brød til.
Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 03:53, 23 December 2016

4 personer

Ingredienser

  • 700 g kyllingebryst eller filet
Marinade
  • 2 spsk lime saft
  • ½ dl soya sauce
  • 4 tsk sød chili sauce
  • 1 tsk sesamolie
Salat
  • salat
  • sukkerærter
  • forårsløg
  • agurk
  • 150 g cashew nødder
Creme
  • 200 g flødeost
  • 1 dl kokosmælk
  • grøn chilli
  • lime saft

Fremgangsmåde

Bland lime saft, soya sauce, sød chili sauce og sesamolie.
Skær kyllingebrysterne i ca. 1 cm tykke skiver, og bland med marinaden.
Lad kødet trække i ca. ½ time.

Bland flødeost, kokosmælk og grøn chili til en creme.

Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.
Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.
Snit forårs løgene i tynde skiver.
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.
Kom alle grøntsagerne op i skålen med salat, og tilsæt lime saften.

Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.

Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.

Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til.

<google>DANSK</google>

id=siteTree