Asiatisk kylling: Difference between revisions
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 32: | Line 32: | ||
Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.<br> | Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.<br> | ||
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.<br> | Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.<br> | ||
Skær sukkerærterne over et par gange.<br> | Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.<br> | ||
Snit forårs løgene i tynde skiver.<br> | Snit forårs løgene i tynde skiver.<br> | ||
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.<br> | Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.<br> | ||
Line 38: | Line 38: | ||
Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.<br> | Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.<br> | ||
Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.<br> | Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.<br> | ||
Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til. | Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til. | ||
Velbekomme | |||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Revision as of 14:09, 23 April 2012
4 personer
Ingredienser
- 700 g kyllingebryst eller filet
Marinade
- 2 spsk lime saft
- ½ dl soya sauce
- 4 tsk sød chili sauce
- 1 tsk sesamolie
Salat
- salat
- sukkerærter
- forårsløg
- agurk
- 150 g cashew nødder
Creme
- 200 g flødeost
- 1 dl kokosmælk
- grøn chilli
- lime saft
Fremgangsmåde
Bland lime saft, soya sauce, sød chili sauce og sesamolie.
Skær kyllingebrysterne i ca. 1 cm tykke skiver, og bland med marinaden.
Lad kødet trække i ca. ½ time.
Bland flødeost, kokosmælk og grøn chili til en creme.
Rist cashew nødderne forsigtigt på en pande.
Skær salaten i mindre stykker og kom det i en skål.
Skær sukkerærterne over et par gange på tværs.
Snit forårs løgene i tynde skiver.
Del agurken på langs et par gange, og skær stykkerne i ½ cm brede stave.
Kom alle grøntsagerne op i skålen med salat, og tilsæt lime saften.
Svits kyllinge stykkerne på en pande, til de er møre.
Lad kyllingen køle en smule af, og bland den i salaten.
Server salaten og cremen i hver sin skål med godt brød til.
Velbekomme
<google>DANSK</google>