Berberiandebryst stegt med enebær: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 10: Line 10:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Krydderierne på en pande.<br>
Rist krydderierne på en pande.<br>
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)<br>
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)<br>
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid de varme krydderier ind i brystet.<br>
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid de varme krydderier ind i brystet.<br>

Revision as of 20:38, 23 December 2012

Ingredienser

  • 4 små Berberie andebryst
  • olivenolie
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
  • 8 enebær
  • 4 hele sorte peberkorn
  • 5 hele nelliker

Fremgangsmåde

Rist krydderierne på en pande.
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid de varme krydderier ind i brystet.
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250 grader varm ovn i 10-15 min.
Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære.

Tilbehør

... <google>DANSK</google>

id=siteTree