Gryderet med svinekød peberfrugt og karry: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} 4 personer ====Ingredienser==== * 500 g skært svinekød i strimler * 1 løg * 4 fed hvidløg * 2 store røde peberfrugter * 1 bundt forårsløg * 1 spsk karry * 1…')
 
Line 20: Line 20:
Kom løgene i, og svits videre til løgene begynder at blive klare.<br>
Kom løgene i, og svits videre til løgene begynder at blive klare.<br>
Tilsæt kødstrimlerne, og fortsæt med at brune til de har fået farve.<br>
Tilsæt kødstrimlerne, og fortsæt med at brune til de har fået farve.<br>
Hak hvidløget og snit fårårsløget og kom det i gryden sammen med karry.<br>
Hak hvidløget og snit forårsløget og kom det i gryden sammen med karry.<br>


Hæld fløde og vand i og dæmp varmen til det småkoger.<br>
Hæld fløde og vand i og dæmp varmen til det småkoger.<br>

Revision as of 12:34, 17 January 2015

4 personer

Ingredienser

  • 500 g skært svinekød i strimler
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 store røde peberfrugter
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 spsk karry
  • 1½ spsk stærk paprika
  • 1/4 liter fløde
  • lidt vand max 1/4 liter
  • ½ bouillon terning
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde

Skær peberfrugterne i strimler på langs og del dem i 3 stykker hver.
Hak løgene.
Brun peberfugterne i en gryde med olivenolie 10-15 min til de begynder at blive møre.
Kom løgene i, og svits videre til løgene begynder at blive klare.
Tilsæt kødstrimlerne, og fortsæt med at brune til de har fået farve.
Hak hvidløget og snit forårsløget og kom det i gryden sammen med karry.

Hæld fløde og vand i og dæmp varmen til det småkoger.
Paprika, salt og ½ bullion terning kommes i, og retten simrer til kødet er meget mørt (ca. ½ time).

Serveres med løse ris og et stykke brød.


<google>DANSK</google>

id=siteTree