Kagemand: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 3: Line 3:


====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 500 g mel
* 200 g margarine
* 200 g margarine
* 50 g suker
* 50 g suker

Revision as of 07:32, 4 January 2008


Ingredienser

  • 500 g mel
  • 200 g margarine
  • 50 g suker
  • 50 g gær
  • 2 æg
  • 2 dl mælk

Fyld (Remonce)

  • 200 g margarine
  • 200 g mørk farin
  • 2 spsk kanel

Fremgangsmåde

Opløs gær og sukker i mælken.
Æggene røres i.
Margarinen smeltes (nemt i mikrobølgeovn) og tilsættes. Pas på den ikke er for varm for gæren.
Melet røres i og dejen æltes.
Dejen hæver en times tid.

Fyldet røres sammen med en gaffel. Magarinen kan lunes lidt i mikrobølgeovn først, det gør det meget nemmere, men husk den må ikke smelte.

Dejen æltes og formes derefter til en kagemand på en bradepande med bagepapir. Papiret skal gå op ad siderne så fyldet ikke kan løbe ind under papiret når den bages.
Fyldet smøres ud over kagemanden med en bordkniv dyppet i varmt vand.
Kagemanden efterhæver ca. 15 min.

Bag ved 225 i ca. 15 min. Hold godt øje med at fyldet ikke bliver brændt.

<google>DANSK</google>

id=siteTree