Kartoffelsuppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 16: Line 16:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====


Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.<br>
Blend suppen til den er glat.
Blend suppen til den er glat.<br>
Tilsæt fløde.
Tilsæt fløde.<br>
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.<br>
Suppen kan serveres varm eller iskold.
Suppen kan serveres varm eller iskold.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:31, 3 January 2008

<keywords content="Kartoffel suppe" /> 1 portion (1 person)

Ingredienser

  • ½ snittet porre
  • 125g skrællet kartoffel
  • ½ spsk. purløg
  • 2½ dl høneboullion
  • ½ dl. fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat

Fremgangsmåde

Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Suppen kan serveres varm eller iskold.

<google>DANSK</google>

id=siteTree