Kartoffelsuppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 8: Line 8:
* 125g skrællet kartoffel
* 125g skrællet kartoffel
* ½ spsk. purløg
* ½ spsk. purløg
* 2½ dl høneboullion
* 2½ dl hønseboullion
* ½ dl. fløde 13%
* ½ dl. fløde 13%
* salt
* salt

Revision as of 17:03, 3 January 2008

<keywords content="Kartoffel suppe" /> 1 portion (1 person)

Ingredienser

  • ½ snittet porre
  • 125g skrællet kartoffel
  • ½ spsk. purløg
  • 2½ dl hønseboullion
  • ½ dl. fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat

Fremgangsmåde

Kog porre, kartoffel og purløg i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Suppen kan serveres varm eller iskold.

<google>DANSK</google>

id=siteTree