Kartoffelsuppe: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 19: Line 19:
Blend suppen til den er glat.<br>
Blend suppen til den er glat.<br>
Tilsæt fløde.<br>
Tilsæt fløde.<br>
Bring suppen i kog igen og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.<br>
Bring suppen i kog igen (under omrøring så den ikke brænder på) og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.<br>
Suppen serveres i skåle.
Suppen serveres i skåle.
Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.
Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 20:38, 3 January 2008

<keywords content="Kartoffel suppe" /> 1 portion (1 person)

Ingredienser

  • 2 snittetede porrer
  • 500g skrællede kartofler (skåret i mindre stykker)
  • 1 l hønseboullion
  • 1/4 l fløde 13%
  • salt
  • peber
  • revet muskat
  • purløg

Fremgangsmåde

Kog porre og kartoffel i hønseboullion 20 minutter for svag varme.
Blend suppen til den er glat.
Tilsæt fløde.
Bring suppen i kog igen (under omrøring så den ikke brænder på) og smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
Suppen serveres i skåle. Kom en klat creme fraiche i midten og drys med purløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree