Lammeryg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} # Stop kvarte hvidløg ind under fedtet # Gnid med salt og peber # Steg 10 min 225º # Steg 35 min 180º # Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under stanio…')
 
No edit summary
Line 5: Line 5:
# Steg 10 min 225º
# Steg 10 min 225º
# Steg 35 min 180º
# Steg 35 min 180º
# Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og vidskestykke
# Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og viskestykke
# Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?)
# Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?)
# Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler
# Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 17:13, 28 March 2010


  1. Stop kvarte hvidløg ind under fedtet
  2. Gnid med salt og peber
  3. Steg 10 min 225º
  4. Steg 35 min 180º
  5. Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og viskestykke
  6. Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?)
  7. Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler

<google>DANSK</google>

id=siteTree