Lammeryg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 14: Line 14:
Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og viskestykke.<br>
Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og viskestykke.<br>
Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?).<br>
Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?).<br>
Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler, hold øje med den så den kke får for meget.<br>
Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler, ''hold øje med den så den kke får for meget''.<br>
 
Serveres med ovnbagte kartofler og [[Tzatziki - Τζατζίκι | Tzatziki]].


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 11:21, 2 February 2014

Ingredienser

  • 1 lammeryg
  • hvidløg
  • rosmarin
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Stop kvarte hvidløg ind under fedtet.
Gnid med rosmarin, salt og peber.
Steg 10 min 225º (ikke varmluft).
Steg 35 min 180º (ikke varmluft).
Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og viskestykke.
Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?).
Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler, hold øje med den så den kke får for meget.

Serveres med ovnbagte kartofler og Tzatziki.

<google>DANSK</google>

id=siteTree