Minestrone suppe med linser: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(New page: {{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 2 hakket løg * 2-4 stilke blegselleri i skiver * 2 kartofler i tern * 4 gulerødder i tern * 2 spsk olie * 4 tsk. karry * 8 tynde skiver bacon (150 g...)
 
Line 23: Line 23:
Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Lad suppen koge i 15-20 minutter.


Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.<br>
Til suppen serveres flutes, eller et stykke godt brød.
Til suppen serveres flutes, eller et stykke godt brød.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:52, 24 July 2009

Ingredienser

  • 2 hakket løg
  • 2-4 stilke blegselleri i skiver
  • 2 kartofler i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 2 spsk olie
  • 4 tsk. karry
  • 8 tynde skiver bacon (150 g)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 l hønsebouillon
  • 250 g røde linser
  • persille

Fremgangsmåde

Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.

Lad suppen koge i 15-20 minutter.

Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Til suppen serveres flutes, eller et stykke godt brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree