Minestrone suppe med linser: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 12: Line 12:
* 250 g røde linser
* 250 g røde linser
* 1 tsk salt
* 1 tsk salt
* lidt cayennepeber
* persille
* persille


Line 23: Line 24:


Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Smag evt. til med et drys cayennepeber.


Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.<br>
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.<br>

Revision as of 16:36, 13 February 2011

Ingredienser

  • 2 hakket løg
  • 2-4 stilke blegselleri i skiver
  • 2 kartofler i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 2 spsk olie
  • 4 tsk. karry
  • 8 tynde skiver bacon (150 g) (eller 1 kyllingebryst)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 l hønsebouillon
  • 250 g røde linser
  • 1 tsk salt
  • lidt cayennepeber
  • persille

Fremgangsmåde

Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker (eller kyllingebrystet i tern) og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.

Lad suppen koge i 15-20 minutter. Smag evt. til med et drys cayennepeber.

Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Til suppen serveres hjemmebagte flutes, eller et stykke godt brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree