Minestrone suppe med linser: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 12: Line 12:
* 250 g røde linser
* 250 g røde linser
* 1 tsk salt
* 1 tsk salt
* en smile cayennepeber
* en smule cayennepeber
* persille
* persille



Revision as of 11:18, 22 November 2012

Ingredienser

  • 2 hakkede løg
  • 2-4 stilke blegselleri i skiver
  • 2 kartofler i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 2 spsk olie
  • 4 tsk. karry
  • 8 tynde skiver bacon (150 g) (eller 1 kyllingebryst)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 l hønsebouillon
  • 250 g røde linser
  • 1 tsk salt
  • en smule cayennepeber
  • persille

Fremgangsmåde

Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker (eller kyllingebrystet i tern) og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.

Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Smag evt. til med et drys cayennepeber.

Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille.
Til suppen serveres hjemmebagte flutes, eller et stykke godt brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree