Ragù alla bolognese

From Yggenyk
Revision as of 15:22, 2 July 2012 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 500 g hakket oksekød * 2 løg * 6 stængler bladselleri * 2 gulerødder * olivenolie * 2 dl rødvin * 2 store dåser dobbelt tomatkoncentr…')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search


Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 6 stængler bladselleri
  • 2 gulerødder
  • olivenolie
  • 2 dl rødvin
  • 2 store dåser dobbelt tomatkoncentrat
  • 2 dl sødmælk
  • 1 spsk sukker
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Hak løg, bladselleri og gulerødder meget fint.
Svits løg, bladselleriog gulerod olivenolie.
Tilsæt tomatkoncentrat og lad det lige svitse for at trække smag ud.
Tilsæt hakket oksekød, og tilsæt et stort glas rødvin, når kødet har taget farve.
Lad vinen koge ind og tilsæt en spsk sukker og et glas sødmælk.
Lad det simre for svag varme i 2-3 timer, indtil grøntsagerne er kogt helt ud.
Spæd evt. med lidt vand undervejs, hvis saucen bliver for tør.
Smag til med salt og peber.

<google>DANSK</google>

id=siteTree