Spaghetti med tun og kapers: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 6: | Line 6: | ||
* 2 røde chili frugter | * 2 røde chili frugter | ||
* 4 store fed hvidløg | * 4 store fed hvidløg | ||
* 4 spsk olivenolie | * 4 spsk. olivenolie | ||
* 1 bundt persille | * 1 bundt persille | ||
* 160 gram kapers | * 160 gram kapers | ||
Line 13: | Line 13: | ||
* 2 dåser tun i olie | * 2 dåser tun i olie | ||
* peber | * peber | ||
* | * 100 g parmesanost | ||
* 250 g mellemlagret ost | |||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Riv osten, | Riv osten, parmesanost skal rives fint.<br> | ||
Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.<br> | Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.<br> | ||
Hak hvidlæger på samme måde.<br> | Hak hvidlæger på samme måde.<br> | ||
Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.<br> | Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.<br> | ||
Sauter chili og hvidløg i olie i et par minutter.<br> | Sauter chili og hvidløg i olie, på en dyb pande, i et par minutter.<br> | ||
Tilsæt derefter persille og steg det med et øjeblik.<br> | Tilsæt derefter persille og steg det med et øjeblik.<br> | ||
Kom tunfisk, kapers, citron og evt. citronskal i.<br> | Kom tunfisk, kapers, citron og evt. citronskal i.<br> |
Revision as of 16:13, 16 April 2009
<seo title="Opskrifter" />
Ingredienser (4 personer)
- 4-500 g spaghetti alt efter hvor sulten man er
- 2 røde chili frugter
- 4 store fed hvidløg
- 4 spsk. olivenolie
- 1 bundt persille
- 160 gram kapers
- 1 citron (+ noget af skallen hvis den er økologisk)
- 1/4 piskefløde
- 2 dåser tun i olie
- peber
- 100 g parmesanost
- 250 g mellemlagret ost
Fremgangsmåde
Riv osten, parmesanost skal rives fint.
Rens chilifugterne for kerner. Skær dem derefter i strimler og skær strimlerne i små stykker.
Hak hvidlæger på samme måde.
Kom spaghettien i vandet, og kog det mens resten laves.
Sauter chili og hvidløg i olie, på en dyb pande, i et par minutter.
Tilsæt derefter persille og steg det med et øjeblik.
Kom tunfisk, kapers, citron og evt. citronskal i.
Tilsæt fløden og lad det koge en smule ind.
Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og spagettien kommes på panden.
Bland det hele godt, og tilsæt osten og peber lidt ad gangen.
<google>DANSK</google>