Spezzatino alla Toscana - Toscansk kalvegryde: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 kg kalvetykkam
* 1 kg kalvetykkam, klump, inderlår eller grydesteg (det skal være pænt reelt kød)
* 3 gulerødder
* 3 gulerødder
* 3 stilke bladselleri
* 3 stilke bladselleri

Revision as of 07:26, 8 July 2012

Ingredienser

  • 1 kg kalvetykkam, klump, inderlår eller grydesteg (det skal være pænt reelt kød)
  • 3 gulerødder
  • 3 stilke bladselleri
  • 1-2 rødløg alt efter størrelse
  • 4 fed hvidløg
  • 1 stor kvist frisk rosmarin
  • 2 laurbærblade
  • 2-3 dl rødvin
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 3 tsk salt
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

Serveres med kartoffelmos eller nye kartofler, alt efter årstiden.

<google>DANSK</google>

id=siteTree