Svensk pølseret: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 23: Line 23:
Imens skæres kartoflerne i skiver.<br>
Imens skæres kartoflerne i skiver.<br>
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.<br>
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.<br>
Kom paprika, timian og kartoffel skiver i.<br>
Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.<br>
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.<br>
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.<br>
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.

Revision as of 18:52, 16 November 2013

Svensk pølseret.jpg

Ingredienser

  • 2 løg
  • smør til at stege i
  • 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
  • 1 tsk paprika
  • lidt frisk timian
  • 1 kg kogte kolde kartofler
  • 2 dl skummetmælk
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 dåse koncentreret tomatpure (140g)
  • salt
  • sort peber
  • et bundt purløg

Fremgangsmåde

Pil løgene og hak dem.
Skær pølserne i skiver.
Smelt smørret i en stor pande eller gryde.
Svits løg og pølser i smørret til pølserne får lidt farve.
Imens skæres kartoflerne i skiver.
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.
Kom paprika, timian, et drys peber og kartoffel skiver i.
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.

Drys hakket purløg over, og server straks med et koldt glas øl.

<google>DANSK</google>

id=siteTree