Thousand Island dressing: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.<br> Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Law…') |
No edit summary |
||
(4 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{ | {{Dressinger}} | ||
[[File:Thousand Island dressing.jpg]] | |||
Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.<br> | Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.<br> | ||
Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden. | Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden. | ||
Line 17: | Line 19: | ||
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br> | Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.<br> | ||
Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron. | Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til [[Maskeret blomkål med æg og rejer]]. | ||
<google>DANSK</google> | <google>DANSK</google> |
Latest revision as of 11:51, 5 February 2017
Thousand Island dressing stammer fra Amerika og har været kendt siden 1900 tallet.
Navnet stammer formentlig fra de tusind øer mellem USA og Canada i St. Lawrence floden.
Ingredienser
- 200 g creme fraiche
- 50 g mayonnaise
- 2 spsk ketchup
- 1 citron saft+skal
- ½ tsk groft salt
- 1 knivspids peber
- 1 tsk Worcestershire sauce
- 1 tsk paprika
- 2 tsk hvidvin
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen, og lad dressingen trække lidt i køleskabet.
Kan f.eks. serveres som rejecocktail med strimlet kinakål, rejer og citron eller til Maskeret blomkål med æg og rejer.
<google>DANSK</google>