Bagte Oliven - eller hvordan man får græske oliven til at blive italienske: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Tilbehør}} ====Ingredienser==== * 1600 g kalamataoliven (med sten) * olivenolie * 8 fed hvidløg * 1 tsk timian * 1 tsk rosmarin * ½ tsk peber ====Fremgangsmåde==== Tæn...")
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Tilbehør}}
{{Tilbehør}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1600 g kalamataoliven (med sten)
* 600 g kalamataoliven (med sten)
* olivenolie
* olivenolie
* 8 fed hvidløg
* 8 fed hvidløg

Revision as of 16:32, 26 November 2022

Ingredienser

  • 600 g kalamataoliven (med sten)
  • olivenolie
  • 8 fed hvidløg
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk rosmarin
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader over-undervarme.
Kom skyl olivenene i en sigte for at få saltlagen af.
Spred oliven ud i et stort ovnfast fad.
Hæld olivenolie over.
Pres hvidløgene og bland dem i fadet.
Drys med timian, rosmarin og peber og blan det hele godt.

Bag dem i ovnen i 40 minutter til de begynder at rynke, vend dem hver 10-15 min.

Køl dem af og brug dem som snacks eller tilbehør til ost, salater, parmaskinke og pølser.

<google>DANSK</google>

id=siteTree