[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Tortelloni i cremet tomatsauce
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 250 g frisk tortelloni (eller tortellini)
- 1 hakket løg
- 1 fed hakket hvidløg
- 1 ds hakkede tomater eller pastasauce
- 1 spsk koncentreret tomatpure (hvis man har en der er åben)
- 1 dl fløde
- 1 tsk sukker
- 1 tsk tørret oregano eller basilikum
- 1 frisk mozeralla til gratinering
- lidt oliven olie til at stege i
- salt og peber
- en håndfuld basilikumblade til pynt
- friskrevet parmesanost
Fremgangsmåde
Kog pastaen i en anden gryde imens.
Kom pastaen på 2 tallerkner.
Hæld sovsen over.
Skær mozerallaen i mindre stykker og fordel dem på pastaen.
Gratiner i oven ved 225°C over under varme til osten er smeltet.
Pynt med basilikum blade.
Serveres med en skål revet parmesanost til at drysse over.
<google>DANSK</google>