På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Rosenkålssalat

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min
Rigtig god :D

Ingredienser

  • 400g rosenkål
  • 1 mellemstort løg
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk vineddike
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Ryst det godt sammen.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Snit løget i så små tern som muligt.
Kom rosenkål og løg i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.

<google>DANSK</google>