[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pasta aglio e olio
Jump to navigation
Jump to search
(Spaghetti med chili og hvidløg)
Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 3 fed hvidløg
- 1 peperoncino (lille tørret chili)
- persille
- olivenolie
- 70 g parmesan
- salt
Fremgangsmåde
Kog pastaen i rigeligt vand, tilsat rigeligt salt.
Skær hvidløgene i meget tynde skiver, hak peperoncinoen fint.
Kom begge dele på en stor pande med en god sjat olivenolie for helt lavt varme, så olien når at tage smag af begge dele.
Riv parmesan osten.
Hak en håndfuld persille.
Når pastaen er al dente hældes vandet fra og pastaen kommes over i panden.
Her blandes den forsigtigt med revet parmesan og persille.
Serveres evt. med ekstra parmesan.
<google>DANSK</google>