På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Lines Æblekage

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 10 æbler
  • 225 g bagemargarine
  • 300 g brun farin
  • 300 g mel

Tilbehør

  • Cremefraiche

Fremgangsmåde

Bland margarine og mel med fingrene til det smuldrer.
Tilsæt farin i små portioner, ælt det forsigtigt ind i dejen uden at det opløses.
Fjerne kærnehusene fra æblerne og del dem i både (1/8).
Fordel æblerne i to tærtefade i et lag.
Strø dejen over æblerne.
Bages i midten af ovnene ved 200° (ikke varmluft) i ca. 30 minnutter.

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>