På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tarteletter med kylling og asparges på en nem måde

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 16 små tarteletter (der skal 70g i hver og opskriften bliver til ca. 1150g tarteletfyld) (hvis det er de store er der kun til 10)
  • 500 g kyllingekød
  • 2 gulerødder
  • 1 lille porre
  • 1 glas hvide asparges
  • 1/4 liter grøntsagsbouillon (½ terning)
  • 1 tsk salt
  • 1 knivspids peber

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og skær dem i kvarte skiver.
Rens porren og skær den i tynde ringe.
Skær kyllingen i stykker på ca. 2*2 cm.
Svits gulerødder, porre og kylling forsigtigt i olie i en gryde.
Tilsæt bouillon, salt peber.
Lad fyldet simre i 45 min.
Skær aspargesene i 3 cm lange stykker, og kom dem i gryden.
Når fyldet småkoger igen, jævnes det til en passende konsistens, med en jævning af vand og hvedemel rystet i melryster.
Smages til med salt og peber.

Tarteletterne lunes i forvarmet ovn 3 minutter med bunden opad.

Fyldet fordeles i tarteletterne og de serveres straks.

<google>DANSK</google>

id=siteTree