[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Antipasti di tonno e fagioli
Jump to navigation
Jump to search
Antipasti med tun og bønner <keywords content="Tun, Hvide bønner" />
Ingredienser
- 3 dåser tun i olie
- 500 g udblødte kogte hvide bønner
- 2 stilke blegselleri
- 1 lille løg
- 1 dl ekstra jomfru olivenolie
- 2-3 spsk balsamico
- 1-2 tsk tørret chilipeber
- groft salt
- groft peber peber
- evt. frisk bredbladet persille til at drysse over
Fremgangsmåde
Løget hakkes fint.
Blegsellerien skæres i tynde skiver.
Tunkød, bønner, blegselleri og løg blandes sammen i en skål.
Balsamico og tørret chilipeber blandes i.
Retten krydres med salt og peber, og serveres med ristet brød.
<google>DANSK</google>