På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Røget andebryst med rødbedesalat

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 3-400 g røget andebryst
  • 1/2 kg rå rødbeder
  • 2 stk. julesalat
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1-2 spsk fintrevet peberrod
  • 2 tsk. dijon sennep
  • saften fra ½ citron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Fremgangsmåde

Kog rødbederne møre i saltet vand ca. 45 min.
Skyl dem i koldt vand (til de bliver kolde) og gnid skallen af.
Riv dem groft.
Skær fjern stokken fra julesalaten, og skær den i ca. 4 mm brede strimler.
Bland julesalaten med de revne rødbeder.
Rør cremefraichen sammen med peberrod, sennep, citron salt og peber.
Bland dressingen i salaten.
Skær andebrystet i så tynde skiver som muligt, og server salat og and, portions anrettet på små tallerkener.

<google>DANSK</google>