[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Lammeryg
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 1 lammeryg
- hvidløg
- rosmarin
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Stop kvarte hvidløg ind under fedtet.
Gnid med rosmarin, salt og peber.
Steg 10 min 225º (ikke varmluft).
Steg 35 min 180º (ikke varmluft).
Tag ryggen ud og lad den trække 20-25 min under staniol og viskestykke.
Skær kødet af benet og i skiver, sættes pænt tilbage på benet (15 min ?).
Kom lammeryggen ind i ovenen igen og brun den ca 10 min ved 290º (eller mere) til sværen bobler, hold øje med den så den kke får for meget.
Serveres med ovnbagte kartofler og Tzatziki.
<google>DANSK</google>