På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Rababertærte med smuldredej

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 500 g rabarber i mindre stykker
  • 1⁄2 spsk kartoffelmel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)
Smuldredej
  • 60 g havregryn
  • 90 g hvedemel
  • 3 spsk flormelis
  • 125 g koldt smør
Tilbehør
  • 1⁄4 l Cremefraiche 18%

Fremgangsmåde

Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform (ca. 24 cm i diameter).

Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen.
Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.

Bag tærten ca. 25 min. ved 225° ikke varmluft.

Server den lune rabarbertærte sammen med iskold cremefraiche.

<google>DANSK</google>

id=siteTree