[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Æblechutney
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 1,5 kilo syrlige æbler i tern
- 2 store løg, skåret i ringe
- 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern
- 50 g friskrevet ingefær
- 4 spsk karry
- 3 spsk olie
- 3,5 dl eddike
- 1 stang kanel
- 8 hele nelliker
- 200 g rørsukker
Fremgangsmåde
Svits karryen i olien.
Kom resten af ingredienserne i og rør rundt til det er blandet.
Kog det hele i 1 time. Rør i det tit, det brænder nemt på!
Hvis det ikke virker tykt nok kan man koge det lidt uden låg til sidst.
Kom atamon i ifølge opskriften på flasken. Skyl glassene i kogende vand og atamon før de fyldes.
Chutneyen skal opbevares køligt og mørkt.
<google>DANSK</google>