På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Tunbøffer for en femmer stykket

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 2 dåser tun i vand, gerne den billigste fra Netto, den skal alligevel findeles
  • 2 løg
  • 4-5 æggeblommer eller 2-3 hele æg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 citron
  • rasp
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Pres alt vandet fra tunen, og kom den i en skål.
Findel tunen med en gaffel.
Kom finthakket løg, æg, presset hvidløg, saften af ½ citron (flæk den på langs, så der kan blive både af den anden halvdel), salt og peber i og rør til det er en sammenhængende fars.
Del farsen i 4 lige store portioner, og form dem forsigtigt med en bøf former, det er en meget løs fars, men når de bliver vendt i rasp, bliver bøfferne mere faste.
Vend bøfferne forsigtigt i rasp, og drys med salt og peber.
Steges ca. 4 min på hver side, til de har fået en pæn gylden farve.

Servers med citronbåde, og f.eks. Spaghetti med chili og hvidløg.

<google>DANSK</google>

id=siteTree