På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Frittata - Italiensk omelet med løg, spinat og ost

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • olivenolie
  • 4 løg i tynde skiver
  • 4 fed presset hvidløg
  • 200 g friske spinatblade, grofthakket
  • 6 letpiskede æg
  • 90 g cheddar, revet
  • 90 g ricottaost
  • 30g fintrevet, frisk parmesanost
  • 1 spsk. frisk basilikum, hakket
  • 1 spsk. frisk salvie, hakket
  • 2 tsk salt

Fremgangsmåde

Opvarm olien i en gryde og kom løg, hvidløg og salt i.
Lad det simre under låg i 20 minutter, mens der røres af og til, eller til løget er meget blødt.
Tilsæt spinat og rør til den falder sammen. Bland løgblandingen med æggene, ostene og urterne i en skål. Bland det hele godt.
Hæld æggeblandingen over i en opvarmet, olieret pande som kan tåle at komme i ovnen og lad den stege ved svag varme i ca. 10 minutter eller til midten begynder at blive fast.
Sæt panden under grill til frittataen er fast og overfladen let gylden.

<google>DANSK</google>

id=siteTree