På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Marinerede kartofler med ferskrøget laks

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

4 personer

Ingredienser

  • 1 kg nye kartofler
Marinade
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk hvid balsamico vineddike
  • 1 spsk flormelis
  • 1 knsp salt
  • 1/2 tsk groftmalet sort peber
  • 1/2 dl finthakket dild
  • 1/2 dl finthakket persille
  • 1/2 dl finthakket basilikum
  • 1 dl fintstrimlet salatløg
Sauce
  • 1 spsk Colmans senneps pulver
  • 2 spsk flormelis
  • 1 knsp salt
  • 2 dl creme fraiche
Pynt

1 dl høvlet parmesanost 2-300 g ferskrøget røget laks i tynde skiver

Fremgangsmåde

Begynd med saucen.
Bland alle ingredienser sammen, og rør, til der ikke er flere klumper.
Stil den koldt.

Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål.

Vask kartoflerne, og kog dem. Hæld kartoffelvandet fra. Læg kartoflerne i skålen med marinaden, og rør rundt.
Drys osten over.

Server kartoflerne portions anrettet med laksestrimler over og sauce.
Eller bland kartofler og laks i en skål, og server med en saucen i en skål ved siden af.

<google>DANSK</google>

id=siteTree