På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Irsk lammegryde

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

4 personer

Ingredienser

  • ½ kg lammesmåkød
  • 2 skiver letsaltet flæsk
  • 1 gulerod
  • 1 persillerod
  • 2 porrer
  • ½ - 1 kg hvidkål
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 kviste timian
  • 2 dl øl
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 1 bundt persille
  • groft brød

Fremgangsmåde

Kødet skæres i tern. Flæsket skæres i meget små tern. Gulerod, persillerod og porrer skæres i skiver.
Hvidkålen snittes groft og hvidløget hakkes. Kød og grøntsager kommes lagvis i en tykbundet gryde.
Timian, øl, salt og peber tilsættes.
Retten snurrer under låg ca. 1 ¼ time til kødet er mørt.

Pyntes med hakket persille og serveres med groft brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree