På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Salat med spidskål, parmesan, karry og hvidløg

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 100 g parmesan
  • ½ dl finthakket purløg
  • ½ dl olivenolie
  • 1 spsk karry
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde

Flæk spidskålen og fjern stokken.
Snit spidskål i meget fine strimler
Bland olivenolie, karry, presset hvidløg og salt i en melryster.
Kom den fintsnittede kål i en skål.
Hæld dressingen over kålen, og bland det godt.
Til sidst vendes purløg og fint revet parmesan i.

Lad være med at komme salaten i køleskab før den serveres, så går noget af det sprøde af.

<google>DANSK</google>