På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Crostini alla romana

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" /> <keywords content="Madopskrifter Italiensk" />

Ingredienser

  • 2 flutes
  • 6 mozzarella (6 * 125g)
  • 4 sardiner
  • 50 gr. smør
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Skær mozzarellaen i ret tykke skiver og drys med salt og peber. Skær brødet i skiver.
Sæt brødskiver og mozarellaskiverne på 4 spyd.
Start og slut med brødet.
Sæt spyddene i en 250°C varm ovn til osten begynder at smelte og brødet er sprødristet.
I mellemtiden moses sardinerne sammen med smørret på en lille pande ved svag varme.
Når spyddene er færdige lægges de på en varm tallerken, vædes straks med sardinsaucen og serveres.

<google>DANSK</google>