På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Italiensk Tomatsuppe
<keywords content="Gulerods suppe" />
Ingredienser
- 3-4 kartofler
- 2 gulerødder
- 1 løg
- 1 dåse tomater
- 7 dl grøntsagsbouillon
- 2 fed knust hvidløg
- salt
- peber
- esdragon
- timian
- oregano
Til servering
- godt brød
- revet ost
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver
Skræl gulerødderne, og riv dem groft på råkostjernet.
Pil og hak løget.
Svits grøntsagerne i en gryde.
Tilsæt dåsetomater samt bouillon, knust hvidløg og lidt salt og peber.
Lad det hele småsnurre til kartoflerne er møre ca. 30 min, og pisk derefter suppen godt.
Smag suppen til med frisk esdragon, timian og oregano.
Skær brødet i skiver, drys med ost, og gratiner i ovnen til osten er gylden.
Server suppen i en skål, med et stykke gratineret ostebrød til.
<google>DANSK</google>