På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Kold kartoffelsalat med tun og bagte tomater

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

4 personer

Ingredienser

  • 1 kg små nye kartofler
  • 15 små cherrytomater
  • 125 sukkerærter
  • ½ agurk
  • 400 g cremefraiche
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 dåser tun i olie (køleskabskolde)
  • 75 g rødløg
  • 20 g ribs eller kapers
  • persille
  • purløg
  • 1 tsk groft peber
  • 1½ tsk salt

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil kartoflerne og køl dem af.
Bag cherrytomaterne i ovnen ved 180 grader varmluft? i 20 minutter og køl dem af.
Blancher sukkerærter i letsaltet vand i 1 minut og køl dem af.
Del agurken i kvarte på langs, skær kernerne fra agurken, snit den i små stykker og kom salt på.
Bland cremefraiche, mayonnaise og tun sammen, og smag til med salt og peber.
Hak rødløg fint, og vend kartofler, rødløg, græskarkerner, sukkerærter og agurk i dressingen.
Lad det hvile i køleskabet.
Drys med bagte cherrytomater, ribs, persille og purløg.

Server med nybagte flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree