[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Hjemmelavet skinkesalat
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 300 g kogt, røget skinke
- 80-100 g mayonnaise (alt efter hvor fint skinken er hakket)
- 1 finthakket rødløg
- groft peber
Pynt
- 1 bundt purløg
- 1 finthakket rødløg
Fremgangsmåde
Hak skinken fint på kødhakkemaskinen.
Løget hakkes fint med en kniv og kom det i sammen med mayonnaisen.
Rør det hele godt sammen, og smag til med peber (ikke salt, skinken er salt i forvejen).
Kom det i en lille skål og pynt med purløg.
Hak det andet løg fint og server det i en skål ved siden af skinkesalaten.
Smør brødet med skinkesalaten, og drys med groft peber og pynt med hakket løg og purløg.
<google>DANSK</google>