Bagte Oliven - eller hvordan man får græske oliven til at blive italienske: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 16: Line 16:
Drys med timian, rosmarin og peber og blan det hele godt.<br>
Drys med timian, rosmarin og peber og blan det hele godt.<br>


Bag dem i ovnen i 40 minutter til de begynder at rynke, vend dem hver 10-15 min.<br>
Bag dem i ovnen i 35-40 minutter til de begynder at rynke, vend dem hver 10-15 min.<br>


Køl dem af og brug dem som snacks eller tilbehør til ost, salater, parmaskinke og pølser.
Køl dem af og brug dem som snacks eller tilbehør til ost, salater, parmaskinke og pølser.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 16:32, 26 November 2022

Ingredienser

  • 600 g kalamataoliven (med sten)
  • olivenolie
  • 8 fed hvidløg
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk rosmarin
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader over-undervarme.
Kom skyl olivenene i en sigte for at få saltlagen af.
Spred oliven ud i et stort ovnfast fad.
Hæld olivenolie over.
Pres hvidløgene og bland dem i fadet.
Drys med timian, rosmarin og peber og blan det hele godt.

Bag dem i ovnen i 35-40 minutter til de begynder at rynke, vend dem hver 10-15 min.

Køl dem af og brug dem som snacks eller tilbehør til ost, salater, parmaskinke og pølser.

<google>DANSK</google>

id=siteTree