Fyldte æg med ansjos: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Snacks}} ====Ingredienser==== * 2 æg * 1 ansjos (dvs to filetter) * 1 tsk kapers * 1 tsk sennep * 1 tsk finthakket løg * 3 tsk piskefløde ====Fremgangsmåde==== Kog ægg...")
(No difference)

Revision as of 12:18, 7 April 2017

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 ansjos (dvs to filetter)
  • 1 tsk kapers
  • 1 tsk sennep
  • 1 tsk finthakket løg
  • 3 tsk piskefløde

Fremgangsmåde

Kog æggene i 8 minutter, pil og halver dem.
Blommen tages ud og blandes med finthakket ansjoser, finthakket løg, hakket kapers og sennep.
Konsistensen justeres med en smule piskefløde.

Fyld blandingen i hviderne, og pynte med en kapers og servere.

<google>DANSK</google>

id=siteTree