Hjemmelavet rygeostesalat: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 4: Line 4:
* 150 g cremefraiche eller 300 g kvark
* 150 g cremefraiche eller 300 g kvark
* 50 g mayonaise
* 50 g mayonaise
* 1 tsk groft salt
* ½ tsk groft salt
* groft friskkværnet peber
* en smule groft friskkværnet peber
* 10 cm agurk i tern
* 10 cm agurk i tern
* Et bundt (ca 125 g) radiser
* Et bundt (ca 125 g) radiser

Latest revision as of 14:50, 22 January 2022

Ingredienser

  • 300 g rygeost
  • 150 g cremefraiche eller 300 g kvark
  • 50 g mayonaise
  • ½ tsk groft salt
  • en smule groft friskkværnet peber
  • 10 cm agurk i tern
  • Et bundt (ca 125 g) radiser
  • 4 spsk hakket purløg eller 1 forårsløg

Fremgangsmåde

Rør rygeost og cremefraiche sammen, pas på ikke at få det tynde med.
Smag til med salt og peber.
Skær radiserne i tynde skiver.
Skær agurken igennem 2 gange på langs og skær de 4 kvarte agurkestykker i 2 mm tykke skiver.
Hak purløgen.
Vend agurk, radiser og purløg i, men gem lidt til pynt.

Pynt med lidt purløg, agurk og radiser.

Smør brødet med rygeostesalaten, og drys med groft peber og pynt med purløg og radisser.

<google>DANSK</google>

id=siteTree