Hyldeblomstdrik: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
 
Line 17: Line 17:
Hyldeblomster og citronskiverne skal være dækket helt til, ellers mugner de.<br>
Hyldeblomster og citronskiverne skal være dækket helt til, ellers mugner de.<br>


4 - 5 dage efter:
4 - 5 dage senere<br>


Si saften og tilsæt 3 tsk. Atamon (Hvis saften fryses ned og tages op efter behov behøves Atamon ikke).
Si saften og tilsæt 3 tsk. Atamon (Hvis saften fryses ned og tages op efter behov behøves Atamon ikke).<br>
Hæld saften på patentflasker (de er billige i Ikea).<br>
Hæld saften på patentflasker (de er billige i Ikea).<br>


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 23:10, 14 June 2011

Ingredienser

  • 60-80 Hyldeblomst klaser
  • 1,5 kg sukker
  • 8 citroner
  • 4 breve citronsyre (80 g)
  • 3 liter kogende vand

Fremgangsmåde

Klip de grove stilke af hyldeblomstklaserne og læg dem i en gryde af rustfrit stål, eller en plastic beholder.
Skær citronerne i skiver og kom dem i.
Hæld kogende vand over.
Tilsæt sukker og citronsyre.
Rør ind imellem, til sukkeret er opløst.
læg låg på, og lad hyldeblomsterne trække i køleskab 4 - 5 dage.
Hyldeblomster og citronskiverne skal være dækket helt til, ellers mugner de.

4 - 5 dage senere

Si saften og tilsæt 3 tsk. Atamon (Hvis saften fryses ned og tages op efter behov behøves Atamon ikke).
Hæld saften på patentflasker (de er billige i Ikea).

<google>DANSK</google>

id=siteTree