Pirogger med skinke og ost

From Yggenyk
Revision as of 06:49, 14 October 2012 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

(4 personer)

Ingredienser

  • 400 g kogte skinkestrimler
  • 500 g revet mozzarella ost eller frisk skåret i tern
  • 500g hytteost
  • 4 æg
  • 4 tsk merian
  • 1½ tsk groft peber
  • 4 mellemstore tomater
  • 2 ruller færdigt butterdej (Kvickly, Brugsen, Faktas er god)
  • 1 æg pensling

Fremgangsmåde

Kom skinkestrimler, mozzeralla, hytteost, 4 æg, merian og peber i en skål, og bland det godt sammen.
Skær tomaterne i små både og bland dem i fyldet.
Rul butterdejen ud, og del hvert stykke i 2 på den smalle led.
Lad bagepapiret sidde på butterdejen, så er de nemmere at flytte.
Anbring de 4 stykker butterdej på en bageplade med bagepapir, så den halvdel der skal være låg, stikker ud over kanterne på pladen.
Fordel fyldet på den ene halvdel af hver af de 4 stykker.
Fold dem sammen, og tryk kanten tæt med en gaffel.
Pisk det sidste æg med en gaffel, og pensl piroggerne med æg.

Bag dem ved 200º i 20 - 25 minutter til de er gyldne. Pas på de får nok, der er æg i!


<google>DANSK</google>

id=siteTree