Köfte

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

<keywords content="Græske frikadeller" /><keywords content="Kødboller" />

Ingredienser - farsen

  • 500 g hakket lam, kalve eller oksekød
  • 1 løg
  • 4 fed hakket hvidløg
  • 1 æg
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk spidskommen
  • 1 tsk chilipulver
  • 2 tsk timian

Ingredienser - tomatsovs

  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin
  • lidt peber

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne til farsen godt sammen.
Steg kødbollerne på panden.
Når kødbollerne er pænt brunede på alle sider, kommes ingredienserne til tomatsovsen på panden.
Lad sovsen simre i 15-20 minutter så den bliver lidt tyk, og smager godt.

Serveres med ovnbagte kartoffelbåde eller ris.

<google>DANSK</google>

id=siteTree