Røget andebryst med rødbedesalat

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 3-400 g røget andebryst
  • 1/2 kg rå rødbeder
  • 2 stk. julesalat
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 1-2 spsk fintrevet peberrod
  • 2 tsk. dijon sennep
  • saften fra ½ citron
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Fremgangsmåde

Kog rødbederne møre i saltet vand ca. 45 min.
Skyl dem i koldt vand (til de bliver kolde) og gnid skallen af.
Riv dem groft.
Skær fjern stokken fra julesalaten, og skær den i ca. 4 mm brede strimler.
Bland julesalaten med de revne rødbeder.
Rør cremefraichen sammen med peberrod, sennep, citron salt og peber.
Bland dressingen i salaten.
Skær andebrystet i så tynde skiver som muligt, og server salat og and, portions anrettet på små tallerkener.

<google>DANSK</google>

id=siteTree